jQueryUI Logo jQuery UI - Om jQuery UI
jQuery UI (user interfaces) er et library ovenpå jQuery. jQ UI indeholder et antal komponenter (Effects, Interactions, Widgets og metoder) der hver især indeholder en funktionalitet, der kan være nyttig i forbindelse med et dynamisk brugerinterface.


Komponenterne kan i første omgang tilpasses med de optioner etc. der er nævnt i dokumentationen for det enkelte komponent. Dernæst kan tilpasses ned jQuery-kode. - Og er det ikke nok i en given situation, kan basal javaScript kode tages i brug.


De enkelte komponenter kan, som det fremgår af deres individuelle dokumentation, som hovedregel tilpasses på så mange måder via parametre, optioner etc., at det tangerer et programmeringssprog. En god introduktion til funktionaliteterne i jQuery UI kan ses her x (Afsnittene 139 - 167).


Selvom man evt. ikke kan anvende funktionaliteterne i jQury UI direkte, kan en gennemgang uden tvivl give inspiration - og give et indtryk af, hvad der er / bør ved andre indgange til brug af 'interfaces' - f.eks. Bootstrap.


Nogle - men ikke nødvendigvis alle - komponenter kan anvendes i tilknytning til responsiv opbygning af et site.


x
x